Hopp til innholdet
dots-7.png

Webdesign og logo

Seo

Seo for økt synlighet

Fargepalett webside: En av de ferskeste trendene innen design på web er å bruke nyanser. Så du ser gjerne flere nyanser av samme farge for å fremheve et budskap. Visuelt godt å se på er det og.

Seo eller søkemotoroptimalisering handler om å finne nøkkelord og integrerer disse naturlig i innholdet ditt for å få flere hits og bli mer synlig. Det er big business og du kan få hjelp til å finne de mest verdifulle søkeordene av profesjonelle.

Merkevarebygging og logoer kan du få tilsendt overalt i verden. Vi er her for deg, uansett hvor du befinner deg.

Bli fornøyd

Vi er opptatt av at kundene skal bli fornøyde. Kom til oss hvis du vil ha noen til å gjøre jobben som har lang erfaring og en lang liste av fornøyde kunder. Du blir ivaretatt i alle faser av prosjektet og oppdatert hele veien.

Group of high qualified young specialist working at SEO department

Kostnadsfri kosunlatsjon

Webdesign og logo er vi gode på

Har du en logo som trenger litt oppfriskning eller er klar til å bli skrotet helt? Kontakt oss for gode tilbud og en kostnadsfri konsultasjon nå. Av oss får du hjelp raskt og en tidsplan for de ulike fasene i prosjektet. Du har også din egen kontaktperson som alltid vet hvor langt vi er kommet. Kontakt oss i dag via kontaktskjema, telefon eller e-post.

Merkevarebygging  * Vi deler ikke informasjonen din.

  Lytt til erfarne fagfolk

  Vi er ryddige og har en fornuftig tidsbruk. Fordi vi har erfaring kan vi gi deg kvalifiserte råd hele veien.

  Vi er opptatt av å holde det vi lover og derfor lover vi ikke for mye til våre kunder.

  Det er lett å love en kunde gull og grønne skoger. Om det er det kunden får, er noe helt annet. Hos oss vet du hva du får, og når du får det. Bruk oss som kan bransjenormer og de nyeste trendene.

  Velger du å bruke oss til SEO vil du raskt se målbare resultatet på vårt arbeide.

  Hva kundene våre mener

  Grafisk design og godt omdømme

  Fikk mye hjelp til å endre logo og alt annet trykk som blir sendt ut fra oss. Slik fikk vi en tydelig identitet til samarbeidspartnere, nettverk og ikke minst, kunder.
  Ellen
  Logo
  Trengte å brande merket vårt for å få mer business. Fikk god hjelp og med bruk av seo ble vi raskt satt på kartet. Veldig fornøyd med alt fra pridedesign.
  Darius
  Branding
  Fikk hjelp av pridedesign til å skape tekst med Seo innhold så vi skulle bli mer synlige for potensielle nye brukere. Raskt og effektivt levert innhold av høy kvalitet, anbefaler.
  Dieter
  SEO

  Vi kan SEO

  La oss finne nøkkelordene

  Pridedesign jobber med søkemotoroptimalisering for å finne de beste nøkkelordene til din bedrift. Ikke overlat dette til tilfeldighetene, men til profesjonelle.

  Mange, lange kundeforhold sier sitt om hvordan vi samarbeider. Du blir ivaretatt og hørt og vet alltid hva som skjer.

  Webdesign og logo er noe av det vi jobber mest med. Våre kunder er fornøyde med det vi gjør, og vi jobber alltid for å bli bedre og henge med på alt det nyeste av teknologi og trender. Velg oss som er seriøse i alt vi holder på med.