Hopp til innholdet
dots-7.png

Grafisk design og logo

Grafisk design

Logo hjelper deg å bli synlig

Fargepalett logo viser til alle fargenyansene du kan bruke når du skal forme logoen din. Ikke bare gå for de vanlige fargene, men bruk hele skalaen og nyanser bevisst. Med et godt kjennetegn vil du bli husket.

Logo er en viktig del av firmaets identitet. Det skal helst uttrykke noe gjenkjennelig med firmaet. Det du ønsker mest av alt er at kunder skal assosiere noe positivt med firmaet ditt når de ser logoen. Så bruk en del ressurser på dette.

Merkevare ønsker du å styrke ved å bygge et solid merke. Et solid merke vil og gi deg flere kunder.

Fri konsultasjon første gang

Vi gir deg en fri konsultasjon på hva ditt firma kan bruke mer ressurser på for å bli enda synligere. Både det grafiske utrykket, logo og hjemmeside ser vi på. Du får og et pristilbud fra oss innen kort tid, om du ønsker det.

Grafisk design

Gratis konsultasjon

Grafisk design og logo

Kontakt oss i dag for et godt tilbud. Vi leverer alt av grafisk design, webdesign og kommunikasjonsløsninger. Både små og store jobber kan du komme med til oss. Vi jobber også med kampanjer og messer. Hos oss får du alt under samme tak og kan stole på at deadliner blir møtt. Unngå forsinkelser og å måtte sette ut deler av jobben. Pridedesign gjør hele jobben.

Merkevarebygging  * Vi deler ikke informasjonen din.

  Fornøyde kunder

  Vi har fornøyde kunder og er ryddige og serviceinnstilte. Hos oss vet du at du får det du har bestilt, i tide.

  Vi er effektive fordi vi sitter sammen og alle vet hva som skal skje når, og status på prosjektet.

  Fordi vi er erfarne vil vi gi deg realistiske utsikter og ikke ha for mye å gjøre. Vi vil sørge for at hver enkelt kunde blir godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Kvalitet og service i alle ledd, er vårt viktigste motto.

  Logo skal du overlate til proffene så du får et uttrykk du kan bli stolt av.

  Kundeomtaler

  Branding og omdømme

  Trengte en ny profil som lettere kunne selge det vi stod for. Pridedesign hjalp oss å tenke nytt og brande hele businessen. Godt fornøyde med resultatet og hele jobben generelt.
  Kristina
  Branding
  Fikk bistand til å sikre gode rutiner for intern kommunikasjon via hjemmesiden. Både hvordan rapportere og sørge for at det ble brukt og lest jevnlig av alle ansatte hos oss.
  Hilde
  Internkommunikasjon
  Måtte tenk nytt om vår logo som var kjempegammel og utdatert. Fikk rask og god help og en fornyet logo som alle liker, både vi og alle kundene vi har.
  Preben
  Logo

  Logo utført av fagfolk

  Bare godt kvalifiserte folk

  Pridedesign har et team av fagfolk med solide utdannelser og bred kompetanse. At vi har variert erfaring gjør oss innovative.

  Flere utmerkelser og fornøyde kunder sier sitt om vår samarbeidsform. Vi kan vise til mange og lange samarbeid med kunder.

  Grafisk design og logo er bare noen av fagfeltene vi dekker. Vi tilbyr også andre kommunikasjonsløsninger. Så vi har lang og bred erfaring som hjelper deg når det skal utformes, eller forfriskes, en ny logo. Jobb med oss så er du sikker på å få det uttrykket som du ønsker.