Hopp til innholdet
dots-7.png

Branding og merkevarebygging

Merkevarebygging

Logo og design

Merkevare kan du bygge med en lett gjenkjennelig logo, et tydelig budskap og en god nettside. La kundene vite at du er her og hva du tilbyr. Ikke tap ovenfor konkurrenter, men vær proaktiv og i front.

Logo og design er noe vi har jobbet lenge og bredt med. Utallige prosjekter og mange fornøyde kunder sier sitt om vårt håndverk. La oss hjelpe deg å være synlig og skape et godt kjennetegn som dine kunde og konkurrenter vil huske.

Merkevarefarger og andre valg som forsterker din identitet er viktige når du skaper en logo. La noen som har gjort det før, gjøre jobben for deg.

Fri konsultasjon

Få alle dine kommunikasjonsløsninger på ett og samme sted fra fagfolk som vet hva de driver med. Vi hjelper deg og er ikke redde for å tenke utenfor boksen. Kom til oss når du vil bedre synligheten din og tiltrekke deg enda flere kunder.

Branding

Kostnadsfri evaluering

Stol på oss på branding

Design og logo er noe av det viktigste for at en bedrift skal bli kjent igjen. Sammen med et tydelig budskap og klar kommunikasjon vil du bygge en merkevare som varer. Jobb sammen med noen som gjør denne jobben hver dag og du er i gode hender hele veien. Ikke gå glipp av muligheten til å friske opp logoen din og bli mer synlig.

Grafisk design  * Vi deler ikke informasjonen din.

  Vi har kunnskapen

  Vi har ikke bare solide bakgrunner, vi har og mye erfaring fra bransjen. Ingen jobb er for liten, eller for stor.

  Velg et byrå som er lite nok til at du blir kjent med alle og stort nok i kompetanse.

  Ikke overlat jobben til noen som ikke kan den godt nok, eller som ikke er kreative nok. Vi er begge deler og gleder oss til å jobbe sammen med deg. Sammen lager vi skreddersydde løsninger som du vil ha nytte av, lenge.

  Logo er det første kundene ser så legg ressurser i den. Frisk den opp jevnlig.

  Hør hva våre kunder mener

  Grafisk design og alt det andre

  Søkte etter selskap som kunne gjøre hele jobben med en kampanje vi skulle kjøre. Resultatet blei kjempebra og alle ble kjempefornøyde. Kampanjen ble også en suksess så alle her kan bare anbefale Pridedesign.
  Kristina
  Reklamekampanje
  Vi måtte ha hjelp på grunn av akutt sykdom på jobb. Så vi fikk hjelp med en gang og kampanjen ble likt av alle. Både kunder og vi svært fornøyde.
  Torfinn
  Kampanje
  Fikk plutselig invitasjon til en messe og alt måtte ordnes på dagen. Pridedesign kasta seg rundt og standen ble klar. Må bare anbefale å bruke de fine folka i Pridedesign.
  Mathilde
  Messe

  Logo og uttrykk er viktig for en solid merkevare

  Flere utmerkelser

  Pridedesign har vunnet flere priser og fått anerkjennelse for sitt arbeid innen kommunikasjonsløsninger i sylskarp og tøff konkurranse med mange andre.

  Fornøyde kunder og utmerkelser er bare noe av det som driver oss til å ville bli bedre og ikke bli late.

  Branding setter fokus på hvordan du kan styrke merkevaren din og tiltrekke deg enda flere kunder. Med et stadig voksende nettverk vil flere muligheter i markedet åpne seg og merkevaren styrkes. Jobb sammen med noen som både har utmerkelser og fornøyde kunder, for å løfte merkevaren din flere hakk.