Hopp til innholdet
dots-7.png

Om Pridedesign

Les mer om våre tjenester

Grafisk design

Grafisk design

Et av våre hovedområder sammen med kommunikasjon er grafisk design, inkludert web design. Vi hjelper deg med ulike grafiske uttrykk, og hvordan du kan kommunisere og brande bedriften din. Merkevarebygging har aldri vært så enkelt.

Webdesign på alle plattformer

Webdesign kan binde alle delene av selskapet ditt, verdier, logo og budskap gjenspeiler hverandre. Vi lager sider og bistår deg i sosiale medier så alle plattformer kommuniserer det samme. God opplastbarhet er du og sikret.

Merkevarebygging
Merkevarebygging

Branding, grafisk design og kommunikasjonstjenester

Branding hjelper deg med å bli mer synlig så kunder og nettverk vet nøyaktig hva det er du vil kommunisere.  * Vi deler ikke informasjonen din.

  Gratis konsultasjon

  Grafisk design

  Kundeomtaler

  Bedre omdømmet ditt

  Da vi skulle starte nytt selskap trengte vi hjelp med absolutt alt. Pridedesign gjorde hele veien enkel og alt gikk veldig raskt. Veldig fornøyd med logo, budskap og så videre.
  Sonja
  Branding
  Tok kontakt med Pridedesign etter anbefaling. Godt fornøyd med samarbeidet og fikk den merkevaren jeg ønsket. Flott logo og alt går veldig smertefritt. God hjelp senere også, kan anbefale dem.
  Esther
  Merkevare og logo
  Pridedesign hjalp oss med grafisk design og uttrykk for logo, hjemmeside og sosiale medier. Samt reklamemateriell. Alt var skjønt og det var enkle folk å jobbe med, alt kom innen deadline.
  Mikael
  Design

  Dyktige fagfolk

  Sammensatt erfaring