Hopp til innholdet
dots-7.png

Pridedesign

Grafisk design

Om oss

Vi tilbyr alt inne kommunikasjon som merkevarebygging, grafisk design, analyser og løsninger for web. Som team er vi en sammensatt gruppe som har kjent hverandre lenge og som nå er samlet igjen under samme tak.

Pridedesign er et selskap som er spesialisert på alle typer løsninger innen design og kommunikasjon. Kom til oss med alle dine behov, små og store. Vi hjelper deg med branding og merkevarebygging. Du får sider som laster seg opp raskt og som benytter det siste av trender for å formidle ditt budskap. La oss hjelpe deg å bli synligere i markedet.

Kostnadsfri vurdering

Ta kontakt i dag for et godt tilbud

Vi bistår deg med alle dine behov enten det gjelder branding, logo eller web design.

Merkevarebygging  * Vi deler ikke informasjonen din.

  Bli bedre kjent med oss

  Vi er både et designbyrå og vi jobber og med rene kommunikajsonsoppagver som merkevarebygging, branding og sosiale medier. Vi tilbyr pakker og retainere så du kan velge hva som passer deg best. Årelange kunderelasjoner sier noe om vår evne til å bygge nettverk og sette kundene først. Kom til oss for små og større oppgaver og ikke nøl med å ta kontakt for et tilbud. Vi tilbyr gratis konsultasjon når du tar kontakt og vi har og et kontaktskjema som du kan fylle ut nå.

  Branding

  Noen av våre jobber

  Grafisk design gjort enkelt. Vi har alle tjenester under samme tak og vårt team har bred og sammensatt erfaring. Både innen grafiske oppgaver, kommunikasjonsvurderinger og alt innen web. Fordi vi sitter sammen er vi effektive og alle jobber mot samme mål. Slik kan vi gi våre kunder unik og effektiv service. Du vil oppleve service i alle ledd, at deadliner rekkes og et miljø som er lyttende og profesjonelt.

  Om oss

  Våre utmerkelser