Hopp til innholdet
dots-7.png

Priser for grafisk design

Se her for ulike tilbud og pakkeløsninger. Kontakt oss også via skjemaet så vi lettere kan anslå fine behov og kostnader.

Enkelt og kostnadseffektive priser

Kostnader ved webdesign varierer. Pridedesign har en prismodell avhengig av hva du velger av tjenester og hvor mange avdelinger som skal være involverte. Vi har og egne priser for retainere og eventer. Ring for pristilbud i dag.

Pridedesign har egne priser for kommunikasjonstjenester som merkevarebygging og branding. Priser for branding vil være avhengig av hvor omfattende du ønsker å få det gjort og varigheten av prosjektet. For å få best oversikt be om et tilbud. Prisene som står på siden er kun ment som veiledende priser så du vet omtrent hva det vil koste.

Ta kontakt med oss for gode tilbud og skreddersydde løsninger. Om du fyller inn kontaktskjemaet vil vi enklere kunne gi deg et estimat og. Du kan også hyre oss til eventer og kampanjer og kortidsoppdrag. Husk at en gratis vurdering av dine behov er inkludert.

Hva vår kunder mener

Webdesign og kommunikasjonsløsninger

Pridedesign har vært veldig hjelpsomme da vi rebrandet bedriften. Vi fikk mange gode ideer til hvordan vi kunne endre innhold selv om vi ikke ville endre navn og logo.
Ali M
Kreativ design
Vi skulle bytte navn, men ikke noe annet. Pridedesign var gode å spille ball med og vi kom opp med mange fine navn. Kan anbefales.
Leidulv
Name brand
Alle er veldig fornøyde med hvordan dette ble gjort. Ny logo og nytt budskap har funket kjempefint. Har også fast retainer på medieovervåkning.
Jean
Merkevare bygging

Vill du veta mer om pris för grafisk profil och design?

Stor bredde i kompetansen

Webdesign skal ikke være vanskelig. Spill på lag med oss og sammen vil vi gjøre firmaet ditt mer synlig og gjennomført. Vi har gode referanser og lange kundeforhold. Vår bredde og kompetanse er vårt varemerke. God service i alle ledd og deadliner som alltid møtes. Kontakt oss i dag for gode tilbud og en prat.